Vriendinnen Fotoparty - Vrijgezellen Fotoparty
Karten, bowlen en steengrillen is natuurlijk ontzettend leuk, maar niet echt apart. Een dagje Efteling, Artis of Walibi hebben we allemaal al gehad Wil je wat bijzonders, dan moet je contact met ons opnemen. We kunnen in een vrijblijvend gesprek met je mee brainstormen, om in de studio op deze dag er iets bijzonders van te maken.

Voor de VrijgezellenFotoParty zijn de mogelijkheden onbeperkt en nemen wij graag in een vrijblijvend gesprek met jullie door. Een paar ideetjes voor zo’n dag zijn: een artiest of een stripper/stripteuse voor de bruid/bruidegom in spe inhuren, paaldansles, sketches, gekke kostuums e.d.. De studio heeft ook nog leuke extra mogelijkheden.

De Collega/Vriendinnendag of de SweetSixteenFotoParty is een middag/avond waarbij we ‘een voor een’ van alle deelnemers een uitgebreide modelshoot maken. De invulling hiervan bepaalt iedere deelneemster zelf. Wij helpen natuurlijk met aanwijzingen en poseertips. Daarna gaan we met alle deelneemsters tegelijk aan de gang en kunnen die in alle gewenste samenstellingen voor de camera staan. Jullie regisseren ook met ons mee. Als afsluiting maken we een mooie groepsfoto en een groepsfoto die gerust een beetje gek of apart mag zijn.

De kosten van bovenstaande FotoParties zijn:

Een uitgebreide FotoParty van 4/5 uur inclusief hapjes en drankjes bij 5 personen 250.00 euro Bij meerdere personen: prijs in overleg Alle opnames in origineel formaat direct mee op een DVD. Zie prijsinformatie !

GroepsFotoSerie van +/- 1,5 uur inclusief 5 foto’s formaat 20 x 30 cm. + 1 foto formaat 30 x 45 cm. 149.00 euro. Een selectie-cd met alle opnames in klein formaat: 10.00 euro extra. Nabestellingen mogelijk. Zie prijsinformatie !

Teenager Fotoparty

Vrijgezellendagselectie 2